Украинская авиатранспортная компания завершила Многонациональной бригады "SEEBRIG" в Афганистан

10.02.2006, 17:01

Государственное предприятие Министерства обороны Украины "Украинская авиационная транспортная компания" успешно завершила доставку личного состава и имущества Многонациональной бригады "SEEBRIG" в Афганистан. (укр.)

У період з 16 січня по 9 лютого 2006 року, згідно з графіком виконання польотів, двома літаками ІЛ-76 Державного підприємства МО України "Українська авіаційна транспортна компанія" було виконано 18 рейсів до Республіки Афганістан.

Загальна кількість перевезеного особового складу та вантажу склала 322 особи та 395 тонн відповідно. Місія бригади триватиме 6 місяців. Виконання перевезення в рамках виводу цієї бригади з Афганістану планується на серпень-вересень 2006 року.

Договір про транспортування Багатонаціонального бригади Південно-Східної Європи "SEEBRIG" був підписаний генеральним директором Державного підприємства Міністерства оборони України "Українська авіаційна транспортна компанія" Віталієм Поповим у рамках візиту Міністра оборони України та офіційної української військової делегації до Вашингтону у грудні 2005 року. Це стало одним з практичних кроків у просуванні авіатранспортних можливостей компанії для використання в інтересах НАТО, який можна розцінити як внесок компанії у процес вступу України до Північноатлантичного альянсу.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також