В Украину прибывает немецкая военная делегация

14.02.2006, 11:21

Главной целью визита в Украину делегации Бундесвера является установление дружественных отношений между высшими военными учебными заведениями двух стран и обмен опытом в вопросах подготовки офицерских кадров. (укр.)

14 лютого в Україну з візитом прибуває німецька військова делегація на чолі з начальником навчального штабу Військового офіцерського училища Сухопутних військ Бундесверу підполковником Фрайгером фон Кайзерлініком Гансом Юргеном.

Основна мета візиту німецьких військових полягає у обміні досвідом з українськими колегами в питаннях підготовки офіцерських кадрів.

Зокрема, перебуваючи у Львові, офіцери Бундесверу відвідають Військовий інститут Національного університету "Львівська політехніка", де ознайомляться з навчально-матеріальною базою та системою підготовки кадрів в цьому навчальному закладі Збройних Сил України. Також німецькі гості ознайомлять українських колег із системою та алгоритмом підготовки офіцерів Сухопутних військ Бундесверу.

Крім того, в ході перебування німецької військової делегації у Львові передбачається розглянути питання щодо започаткування дружніх відносин між вищими військовими навчальними закладами двох країн.

Візит делегації Бундесверу триватиме до 16 лютого.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также