Украинские верификаторы участвуют в учебной инспекции территории Великобритании

10.02.2006, 11:46

Украинские верификаторы принимают участие в учебной инспекции территории Великой Британии по Договору об обычных вооруженных силах в Европе и Венским документом 1999 года. (укр.)

У Великій Британії в рамках виконання плану інспекційних заходів за Договором про звичайні збройні сили в Європі та Віденським документом 1999 року перебуває група офіцерів Управління верифікації Генерального штабу ЗС України.

Українські верифікатори беруть участь у навчальній інспекції під кодовою назвою "Артізан". В ході першого етапу цієї операції два наших офіцери підвищують мовну підготовку в якості перекладачів у верифікаційному центрі.

Програмою також передбачено, що напередодні другого етапу навчальної інспекції до цих офіцерів долучаться ще три представники українських верифікаціних структур. Всі вони разом візьмуть участь в основному етапі спільної навчальної інспекції за Договором про звичайні збройні сили в Європі та Віденським документом 1999 року.

Варто зазначити, що це перший у цьому році візит українських верифікаторів до Великої Британії для участі у подібному заході.

Візит представників Збройних Сил України до туманного Альбіону триватиме до 20 лютого.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також