Сегодня - День защитника Отечества

23.02.2006, 12:01

Сегодня, 23 февраля, по случаю Дня защитника Отечества Президент Украины - Верховный Главнокомандующий Вооруженных Сил Украины Виктор Ющенко направил поздравления ветеранам Великой Отечественной войны и воинской службы, а также военнослужащим Вооруженных Сил Украины и других воинских формирований. (укр.)

- Сьогодні ми вшановуємо всіх представників благородної військової професії. Переконаний, що ви й надалі будете вдосконалювати свій бойовий та професійний вишкіл і на гідному рівні підтримувати обороноздатність країни, її високий міжнародний авторитет, - зазначив у вітальному слові Президент України.

Віктор Ющенко також висловив глибоку шану та щиру подяку старшому поколінню за ратні звершення і подвижницьку працю, зазначивши, що великий життєвий досвід ветеранів вчить, як треба у мирі, злагоді та єдності долати труднощі, перемагати, будувати свій дім, свою незалежну країну. - Бажаю вам миру і благополуччя, доброго здоров'я і бадьорості духу, успіхів у повсякденному житті та ратній службі, - сказав Президент України Віктор Ющенко, звертаючись до захисників Вітчизни.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также