ПРЕЗИДЕНТ ПОДПИСАЛ РЯД ЗАКОНОВ

21.06.2001, 12:01

Президент Украины Леонид Кучма подписал ряд законов, принятых Верховной Радой Украины. (укр.)

Глава держави підписав закони: "Про організації роботодавців", "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування", "Про внесення зміни до пункту 2 Закону України "Про деякі заходи щодо економії бюджетних коштів". Ці закони набирають чинності з дня їх опублікування.

Президент Леонід Кучма також підписав прийнятий Верховною Радою Закон "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за обман покупця чи замовника". Цей Закон набирає чинності з 1 вересня 2001 року.

Також главою держави Леонідом Кучмою підписні такі закони: "Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Грецької Республіки про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на майно", "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Казахстан про співробітництво в галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків", "Про ратифікацію Рішення Ради глав урядів держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав про Міждержавну програму з розробки стандартів у галузі безпеки та охорони праці на продукцію, що взаємопостачається, на 2000 - 2005 роки", "Про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Кабінетом Міністрів України та Урядом Японії щодо надання японського культурного гранту на постачання аудіообладнання Національному академічному драматичному театру імені І.Франка", "Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці No.132 (переглянутої) 1970 року про оплачувані відпустки".
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також