Для развития торгово-экономических отношений с Сирией

21.01.2003, 11:09

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам науки и образования рекомендовал парламенту ратифицировать Соглашение между Кабинетом Министров Украины и правительством Сирийской Арабской Республики о торговом, экономическом и техническом сотрудничестве, подпиcанный 21 апреля 2002 года в г. Дамаске. (укр.)

Реалізація положень вищезазначеної Угоди сприятиме розвитку двосторонніх торговельно-економічних відносин та активізації ділових кіл обох країн шляхом обміну візитами представників економічних делегацій та проведенню виставок з метою зміцнення економічного та технічного співробітництва, обігу капіталу, товарів та послуг між обома країнами.

Сирійська сторона виявляє зацікавленість у більш широкому залученні сирійських студентів до навчання у вищих на середніх навчальних закладах України і пропонує стажування українських студентів та аспірантів, зокрема з факультету сходознавства Національного університету, Інституту міжнародних відносин, Інституту сходознавства НАНУ, ІСіМВ "Харківського колегіуму" у вищих навчальних закладах Дамаску.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также