Совершенствуется методика гуманитарной подготовки

18.11.2003, 11:45

Актуальные проблемы действенности гуманитарной подготовки, ее влияния на состояние дел в военном коллективе будут обсуждаться во время сборов руководителей групп гуманитарной подготовки. (укр.)

18-19 листопада у відповідності до директиви Міністра оборони України N Д-11 "Про організацію гуманітарної підготовки особового складу Збройних Сил України" та згідно з планом заходів Міністерства оборони України на 2003 рік буде проведено дводенні методичні збори з керівниками груп гуманітарної підготовки управлінь центрального апарату Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України і керівниками груп гуманітарної підготовки офіцерів підпорядкованих їм військових частин, установ та організацій гарнізону міста Києва.

Метою зборів є удосконалення методики проведення занять, підвищення їх ефективності, забезпечення тісного зв'язку із життям та завданнями, що стоять перед військовими колективами, а також розширення світогляду та поглиблення знань керівників гуманітарної підготовки.

Під час зборів, що відбудуться у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України з керівниками груп буде підбито підсумки за 2002-2003 навчальний рік, визначено завдання на зимовий період 2003-2004 навчального року та обговорено актуальні проблеми дієвості гуманітарної підготовки, її впливу на стан справ у військових колективах.

Керівний склад відповідних управлінь, викладачі військових навчальних закладів, представники наукової та творчої інтелігенції міста Києва прочитають слухачам науково-пізнавальні лекції.

Згідно з планом зборів відбудеться тематичний вечір присвячених пам'яті останнього кошового отамана Запорозької Січі П.І. Канішевського, а також відвідання учасниками зборів Центрального музею Збройних Сил України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також