Армия готовится к празднику

22.11.2003, 12:23

Министр обороны Украины Евгений Марчук утвердил план основных мероприятий по подготовке и празднованию 12-й годовщины Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Зокрема, передбачається у період відзначення Дня Збройних Сил України провести в органах військового управління, гарнізонах, військових частинах, установах та організаціях урочистості, присвячені річниці ЗС із заохоченням особового складу. Спільно з представниками органів державної влади відбудеться покладання квітів до пам'ятників видатним державним діячам України, її захисникам та визволителям.

У листопаді-грудні в органах військового управління, військових частинах, установах та організаціях спільно з місцевими органами влади, творчими спілками і громадськими організаціями планується провести "круглі столи", науково-методичні та читацькі конференції, фотовиставки, інші тематичні заходи, спрямовані на висвітлення історії ЗС України.

20 листопада в усіх військових частинах та підрозділах передбачається проведення Дня інформування за темою: "Збройні Сили України - гарант суверенітету та територіальної цілісності держави".

6 грудня для представників органів державної влади, громадськості, ветеранських організацій, батьків військовослужбовців та допризовної молоді буде організовано відвідування військових частин, а також спільні святкові обіди військовослужбовців строкової служби та гостей.

Міністр оборони та головнокомандувач Сухопутних військ Збройних Сил України привітають зі святом особовий склад миротворчих підрозділів, а також тих, хто знаходиться на лікуванні.

З нагоди 12-ї річниці Збройних Сил України, майстри мистецтв, художні колективи, ансамблі пісні і танцю ЗС України, видів Збройних сил та оперативних командувань у листопаді-грудні проведуть в органах військового управління, гарнізонах, військових частинах, установах та організаціях святкові концертні програми. У музеях, кімнатах бойової слави, бібліотеках, будинках офіцерів, клубах військових частин, народознавчих світлицях передбачається оформити тематичні виставки. З нагоди свята будуть проведені спартакіади, спортивні змагання, естафети тощо.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також