В Македонии появится торгово-экономическая миссия Украины

24.04.2003, 11:26

Кабинет Министров Украины утвердил распоряжение "Об открытии торгово-экономической миссии в составе Посольства Украины в Республике Македония". (укр.)

Македонія є перспективним партнером України серед країн Західної Європи, які утворилися після розпаду колишньої Югославії, що в майбутньому надасть нашій країні доступ до ринків інших країн цього регіону.

Враховуючи широкий спектр інтересів України у розвитку двостороннього співробітництва з Македонією та іншими країнами цього регіону, а також необхідність активізації торговельно-економічних зв'язків, уряд України вважає за доцільне створення торговельно-економічної місії у складі Посольства України в Республіці Македонія.

Створення торговельно-економічної місії сприятиме активізації розвитку двосторонніх зв'язків, обміну інформацією стосовно виробничих та інвестиційних можливостей, безпосередніх контактів між діловими колами нашої країни та Македонії.

Планується, що місія також буде вживати заходів щодо поліпшення інформування офіційних осіб та ділових кіл країни перебування стосовно стану українського ринку, законодавства у галузі зовнішньоекономічної діяльності та інвестиційного клімату України. Створення місії дозволить встановити та підтримувати конструктивні зв'язки між відповідними підприємствами, об'єднаннями і компаніями, торговельно-промисловими палатами.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також