В Украине с визитом находится румынская военная делегация

29.09.2005, 12:37

Румынские военные знакомятся с объектами тыловой инфраструктуры и учебно-материальной базы частей и соединений Вооруженных Сил Украины, которые входят в состав Объединенных сил быстрого реагирования. (укр.)

27 вересня в Україну з візитом прибула румунська військова делегація на чолі з офіцером 1-го територіального армійського корпусу Армії Румунії полковником Кетеліном Сандіком.

До складу делегації також увійшли офіцер Головного штабу Сухопутних військ Армії Румунії полковник Маріан Тенасе, офіцер 1-го територіального армійського корпусу підполковник Аурел Бандрабуру та офіцер 4-го територіального армійського корпусу майор Ніколае Поп.

Мета візиту - обмін досвідом з питань організації тилового забезпечення механізованої бригади під час проведення багатонаціональних операцій, налагодження побратимських стосунків між армійськими корпусами Сухопутних військ Збройних Сил України та Армії Румунії.

Перебуваючи в Україні, представники румунської військової делегації відвідають частини і з'єднання 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, зокрема, 95-ту окрему аеромобільну бригаду. Румунські гості ознайомляться з організацією тилового забезпечення частин та з'єднань, що входять до складу Об'єднаних сил швидкого реагування, оглянуть об'єкти тилової інфраструктури та навчально-матеріальної бази, ознайомляться з умовами життя і побуту особового складу цих військових колективів.

Візит румунських військових триватиме по 30 вересня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также