Павел Петренко вместе с командой Минюста на улицах Киева рассказали гражданам о новых онлайн-сервисах

01.06.2015, 18:51

Министерство юстиции провело флешмоб "Online сервисы Минюста каждому украинцу", в ходе которого министр юстиции Павел Петренко, заместители министра юстиции Наталья Севостьянова, Оксана Иванченко и Гия Гецадзе вместе с сотрудниками министерства и народными депутатами Игорем Алексеевым, Дмитрием Сторожуком и Андреем Помазановым на центральных улицах столицы раздали флаеры и рассказали гражданам об электронных онлайн-сервисах, которые можно получить на обновленном сайте ведомства.(укр.)

"Перші півтора місяці роботи онлайн-сервісів продемонстрували прекрасні результати. Понад 20% усіх довідок, витягів та виписок громадяни отримували на сайті Мін'юсту. Це саме та реформа, результати якої може вже відчути кожен українець", - наголосив міністр юстиції.

Він також повідомив, що перед Мін'юстом стоїть амбітне завдання - з часом довести частку електронних сервісів до 100%, щоб громадяни взагалі не мали контактів з чиновниками.

Він також зазначив, що роз'яснювальна робота проводитиметься по всій Україні спільно з партнерами Мін'юсту - Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе у свою чергу зазначив, що завдяки запровадженню онлайн-сервісів навіть ті чиновники, які бажають заробити на українцях, не зможуть зробити цього.

Він також повідомив, що реформи, які запроваджуються нині в Мін'юсті - це новий рівень відносин між державою й громадянами, який може стати прикладом для наслідування іншими країнами.

"Міністерство юстиції обрало правильний шлях реформ. Адже наше завдання - створити систему, коли чиновники не заважають громадянам, а надають їм якісні сервіси. Я переконаний, якщо ми й далі будемо йти цим шляхом, колись і інші країни копіюватимуть наші українські реформи", - зазначив Гія Гецадзе.
Інф. Прес-служби Міністерства юстиції.

 

Читайте також

Читайте также