Госпогранслужба: Ситуация в контрольных пунктах въезда-выезда на линии разграничения

18.12.2016, 11:53

Пассажиро-транспортный поток в контрольных пунктах въезда-выезда на линии разграничения в зоне проведения АТО остается интенсивным и динамичным. (укр.)

Минулої доби КПВВ загалом перетнуло 19,3 тисячі осіб та 3,4 тисяч транспортних засобів: "Майорське" - 4980 осіб та 690 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 4969 осіб та 1147 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 4287 осіб та 970 транспортних засобів; "Гнутове" - 2485 осіб та 680 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 2655 осіб.

Сьогодні вранці у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 70/130; "Мар'їнка" - 200/120; "Новотроїцьке" - 0/90; "Гнутове" - 80/30.

Учора прикордонники Краматорського загону у КПВВ "Мар'їнка" виявили громадянина України, який, можливо, причетний до незаконних збройних формувань. Громадянина передано співробітникам Мар'їнського відділення поліції в Донецькій області.

Також у контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" в автомобілі, який прямував із непідконтрольної території, прикордонники Краматорського загону за допомогою службового собаки виявили зброю. Всього виявлено 2 мисливські ножі, 5 мисливських рушниць та сумку з 390 набоями до них. Про дане правопорушення прикордонники поінформували поліцію в Донецькій області.

Крім того, три автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Донецького прикордонного загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ "Новотроїцьке" перевезти товари народного споживання на суму понад 20 тисяч гривень. Наразі автомобілі з вантажем передано представникам зведеної мобільної групи.
Інф. Прес-служби Адміністрації державної прикордонної служби України.

 

Читайте також

Читайте также