В Украине с визитом находится польская военная делегация

02.09.2005, 11:31

Развитию братских отношений между воинскими частями Вооруженных Сил Украины и Войска Польского посвящен визит в нашу страну польской военной делегации. (укр.)

В Україні з візитом перебуває польська військова делегація на чолі з начальником штабу 2-го механізованого корпусу Війська Польського бригадним генералом Едвардом Грузькою.

Даний візит відбувається з метою визначення напрямів співробітництва та розвитку братських відносин між військовими частинами Збройних Сил України та Війська Польського.

Під час перебування в Україні польські військові зустрінуться у Рівному з командним складом 13-го армійського корпусу Західного оперативного командування, відвідають Яворівську та Володимир-Волинську механізовані бригади.

Крім того, польські гості ознайомляться з навчально-матеріальною базою та організацією навчального процесу у Львівському військовому інституті Національного університету "Львівська політехніка", який незабаром стане єдиним видовим військовим навчальним закладом Сухопутних військ ЗС України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також