Работа над программой экономического и социального развития Украины на 2002 год продолжается

27.09.2001, 10:43

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам экономической политики, управления народным хозяйством, собственности и инвестиций рекомендовал парламенту включить в повестку дня восьмой сессии законопроект "О Государственной программе экономического и социального развития Украины на 2002 год". (укр.)

Профільний парламентський Комітет також планує не пізніше середини жовтня узагальнити пропозиції всіх комітетів Верховної Ради України щодо названого документа та передати їх до Кабінету Міністрів України для подальшого доопрацювання. В цілому законопроект "Про Державну програму економічного та соціального розвитку України на 2002 рік" може бути прийнято не пізніше грудня поточного року.

В документі, зокрема, зазначається, що політика Кабінету Міністрів України у 2002 році буде спрямована на зміцнення позитивних тенденцій розвитку національної економіки, що спостерігаються протягом 2000 - 2001 років, а також на досягнення відчутних якісних зрушень в соціальній та економічній сферах. Стратегічними цілями соціально-економічного розвитку країни в 2002 році уряд, зокрема, визначає подолання бідності та підвищення рівня життя громадян України, забезпечення стійкого економічного зростання, створення конкурентоспроможної ринкової економіки, інтеграцію в європейські структури та світову економічну систему.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також