АЗС "Нафтогаз Украины" победили во Всеукраинском конкурсе "Моя заправка"

19.03.2004, 10:50

18 марта во время проведения Международной специализированной выставки "АвтоЗаправочный Комплекс'2004" состоялась церемония награждения победителей и лауреатов Всеукраинского конкурса "Моя заправка'2003". (укр.)

У двох з семи номінацій перемогли заправки фірмової мережі НАК "Нафтогаз України". Ще одна АЗС компанії стала лауреатом конкурсу.

У номінації "Краща сільська АЗС" перемогла АЗС партнера компанії по створенню фірмової мережі - ТОВ "Авакс", що розташована у с. Пирново Вишгородського району Київської області. Сучасний дизайн цієї АЗС повністю виконаний у корпоративних кольорах НАК "Нафтогаз України".

У номінації "Краща АЗС м. Києва" перемогла заправка, що працює під брендом "Нафтогаз-Екоіл" на проспекті Перемоги, 11-б. На цій АЗС організовано технічне обслуговування автомобілів (підкачка шин, пилосос), обладнано магазин, де здійснюється продаж автомобільних і супутніх товарів, та застосовується сучасне портальне миття автомобілів, час обслуговування яких складає від 3 до 7 хвилин. Спільний бренд "Нафтогаз-Екоіл" підтримується якісним паливом Шебелинского ГПЗ, що входить до структури НАК "Нафтогаз України" та мережею заправок нафтової компанії "Екоіл".

"Компанія продовжуватиме розвивати власну мережу АЗС для більш ефективного забезпечення державних інтересів на роздрібному ринку автомобільного пального, - прокоментував нагородження заправок компанії голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Бойко. - Ми розцінюємо перемогу у конкурсі "Моя заправка'2003" як прояв довіри українських споживачів до тих стандартів якості, які сповідує "Нафтогаз України".

Конкурс "Моя заправка" проводився з жовтня 2003 по березень 2004 року. Компетентним журі, до складу якого входили авторитетні фахівці від профільних державних установ, галузевих контролюючих органів та спеціалізованих ЗМІ, було розглянуто заявки від українських АЗС та АГЗС, які були здані в експлуатацію або реконструйовані у 2003 році. Характерною ознакою конкурсів "Моя заправка" є врахування при визначенні переможців думки пересічних споживачів.

Через мережу фірмових АЗС реалізуються моторні палива виробництва Шебелинського ГПЗ, який є основним виробником нафтопродуктів у структурі компанії. Завод виробляє неетильовані високооктанові бензини А-92, А-95 та А-98 за технологією та на обладнанні американської компанії UOP і не застосовує в процесі їх виробництва добавки та присадки, що містять свинець.

Шебелинський ГПЗ є єдиним виробником моторних палив в Україні, потужності якого завантажені на 100%. Завод працює виключно на українській сировині.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також

Читайте также