Участники программы ИНОГЭЙТ собираются в Брюсселе

29.03.2004, 11:25

Украинская делегация принимает участие во встречах в рамках программы ИНОГЭЙТ, которые пройдут 29 и 31 марта в Брюсселе. (укр.)

29 березня року в Брюсселі під егідою Європейської Комісії проходитиме зустріч міністрів енергетики держав-учасниць програми ІНОГЕЙТ (програма технічної допомоги, що фінансується Європейською комісією ЄС http://www.inogate.org/index.htm) - Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Туркменістану, Узбекистану, України. Від України у ній братиме участь Заступник міністра палива та енергетики України Богдан Клюк.

У рамках форуму передбачається оцінити стан реалізації програми ІНОГЕЙТ, а також окреслити основні пріоритети роботи на перспективу до 2006 року. Очікується також, що під час зустрічі буде підписано Програму дій на поточний рік.

31 березня у Брюсселі за сприяння Європейської Комісії відбудеться круглий стіл "Інвестиційні можливості в нафтогазовому секторі держав-учасниць програми ІНОГЕЙТ".

Українську сторону під час засідання представлятимуть президент ВАТ "Укртранснафта" Олександр Тодійчук та генеральний директор СП "Укртрансгаз" Анатолій Руднік, які презентуватимуть інвестиційні потреби проекту нафтопроводу Одеса-Броди-Плоцьк та газотранспортної системи України.

Серед запрошених до участі у круглому столі - представники комерційних банків, дипломатичних кіл, акредитованих в Брюсселі, преси.
По материалам официального сайта Представительства Украины при Европейском Союзе.

Читайте також

Читайте также