"Нафтогаз Украины" определяет направления сотрудничества с Полтавской областью

20.03.2004, 13:48

Сегодня, 20 марта, в Полтаве прошло совместное заседание правления НАК "Нафтогаз Украины" и Коллегии Полтавской областной государственной администрации. (укр.)

За підсумками засідання ухвалено рішення, яке визначає основні напрямки співпраці компанії та області у 2004 році.

Рішення передбачає активізацію робіт з освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК "Нафтогаз України" та участь Компанії у будівництві об'єктів соціальної інфраструктури Полтавської області. Підписи під рішенням поставили голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Бойко та голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовиченко.

Рішенням ухвалено основні показники обсягів робіт підприємств НАК "Нафтогаз України" на Полтавщині у 2004 році. Заплановано, що обсяги сейсморозвідувальних досліджень складуть до 3 768 пог. км, пошуково- розвідувального буріння - 62.4 тис. м, видобутку газу - 6 066.3 млн. м3, видобутку нафти з конденсатом - 813.3 тис. тонн. Також затверджено узгоджений перелік та обсяги участі підприємств компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Полтавської області на загальну суму майже 15 млн. грн.

Полтавська обласна державна адміністрація взяла на себе зобов'язання сприяти підприємствам НАК "Нафтогаз України" у вирішенні питань, пов'язаних з наданням у землекористування ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштування родовищ та отриманням підприємствами компанії спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами.

Проведення спільних засідань правління НАК "Нафтогаз України" та Колегій обласних державних адміністрацій стало ефективним механізмом співпраці компанії з регіональними органами виконавчої влади. Інвестуючи кошти у соціальну інфраструктуру регіонів України, "Нафтогаз", продовжує реалізацію соціально орієнтованої стратегії розвитку компанії.

У лютому-березні 2004 року відбулися спільні засідання правління НАК "Нафтогаз України" та Колегій обласних державних адміністрацій Львівської та Харківської областей. За результатами спільних засідань було ухвалено рішення про фінансування НАК "Нафтогаз України" будівництва об'єктів соціальної інфраструктури у Львівській області на суму 11 млн. грн., у Харківській області - 15 млн. грн.

З метою зменшення втрат газу та прискорення оснащення житла приладами обліку споживання газу у 2004 році НАК "Нафтогаз України" також реалізує Програми оснащення житлового фонду лічильниками газу у Полтавській та інших областях.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також

Читайте также