В Украину с визитом прибывает министр обороны Эстонии

18.06.2005, 12:46

Состояние и перспективы двустороннего сотрудничества Украины с НАТО и ЕС будут обсуждаться во время визита в Украину министра обороны Эстонской Республики. (укр.)

20 червня розпочинається дводенний офіційний візит в Україну естонської військової делегації на чолі з міністром оборони Естонської Республіки паном Яааком Йиеорютом.

Програмою першого дня візиту передбачається офіційна церемонія зустрічі військової делегації Естонської Республіки в українському оборонному відомстві, зустріч віч-на-віч пана Яаака Йиеорюта з міністром оборони України Анатолієм Гриценком, а також переговори у складі військових делегацій двох країн.

Під час переговорів сторони планують обговорити стан та перспективи двохстороннього співробітництва та співпраці України з НАТО і ЄС. По завершенні переговорів керівники оборонних відомств двох країн візьмуть участь у спільній прес-конференції.

В цей же день міністр оборони Естонської Республіки пан Яаак Йиеорют зустрінеться з міністром закордонних справ України Борисом Тарасюком.

Наступного дня, 21 червня, заплановано зустріч міністра оборони Естонської Республіки пан Яаака Йиеорюта з головою Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгієм Крючковим. Також представники естонської військової делегації відвідають Офіс зв'язку НАТО в Україні.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також