Украинские военные изучат опыт российских коллег по переходу на контракты

25.06.2005, 15:03

Украинские военные специалисты осуществят рабочий визит в воздушно-десантную дивизию вооруженных сил Российской Федерации, которая дислоцируется в Пскове, где ознакомятся с опытом перехода этого соединения на комплектование военнослужащими службы по контракту. (укр.)

Про це домовилися міністри оборони України та Росії Анатолій Гриценко і Сергій Іванов під час зустрічі, що відбулася у Таджикистані в рамках засідання Ради міністрів оборони країн-учасниць СНД.

- Представники трьох бригад Збройних Сил України, які визначені для проведення експерименту щодо їхньої повної професіоналізації, а також фахівці фінансових, кадрових і квартирно-експлуатаційних структур, на місці вивчатимуть російський досвід, щоб у подальшому зробити якнайменше помилок, успішно подолати наявні труднощі та зробити важливий крок на шляху до професійної української армії сучасного зразка, - прокоментував значення досягнутих з російським колегою домовленостей Анатолій Гриценко.

Також під час зустрічі міністрів актуально ставилося питання щодо продовження та завершення спільного українсько-російського проекту будівництва військово-транспортного літака АН-70.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також