Визит украинской военной делегации в Венгрию

09.06.2005, 10:57

Опытом по подготовке миротворческих подразделений обмениваются представители Национальной академии обороны Украины со своими венгерскими коллегами. (укр.)

Делегація Центру підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, який функціонує при Національній академії оборони України, перебуває з чотириденним візитом в Об'єднаному оперативному центрі Угорської армії.

Метою заходу є зміцнення та розвиток співробітництва українських та угорських фахівців у сфері підготовки підрозділів для виконання миротворчих операцій. Зокрема, у ході візиту планується провести консультації та обговорити низку питань щодо структури, завдань та організації навчального процесу в Об'єднаному оперативному центрі Угорської армії, поділитися досвідом участі в міжнародних операціях з підтримання миру, домовитися про подальший обмін інструкторами, слухачами та навчально-методичними напрацюваннями між обома структурами.

Українську делегацію під час візиту в Угорщину очолює начальник Центру підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів полковник Сергій Речич.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також